Algemene Schoonmaak

Voor professionele klanten

Een propere werkplek zorgt voor een grotere tevredenheid bij uw medewerkers en dus een grotere productiviteit. Bovendien maakt een professioneel schoongemaakt kantoor een overtuigende indruk bij klanten en bezoekers.

J&M Contractors helpt uw bedrijf of organisatie achter de schermen om beter te werken en een goede indruk te maken op uw doelpubliek. Ons schoonmaakbedrijf zorgt voor een professionele schoonmaak met opgeleide poetshulp: van inkomhal en kantoren, over werkvloer en winkelvloer, tot opslagruimten en alle faciliteiten.

Wij sturen steeds een vast team, dat de specifieke vereisten van uw locatie dus snel leert kennen. Indien onze gebruikelijke medewerkers niet beschikbaar zijn door vakantie of ziekte, sturen we steeds vervanging.

Ons schoonmaakbedrijf heeft alle nodige ervaring en materiaal in huis voor een complete en grondige schoonmaak. J&M Contractors is prijsbewust, snel, flexibel en menselijk.
Wat maakt J&M Contractors voor u schoon?

  • Kantoren
  • Bedrijven
  • Winkels
  • Scholen
  • Gemeenschappelijke ruimtes van appartementsgebouwenOnze poetshulpen zijn professioneel, flexibel, zelfstandig, en hebben oog voor detail


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x