Event cleaning

Voor professionele klanten

Plant uw bedrijf een evenement? Op uw opendeurdag, beurs, productvoorstelling, personeelsfeest,... wilt u dat alles perfect in orde is om een goede indruk te maken op klanten en prospectieve klanten. En u wilt natuurlijk dat uw gasten ten volle kunnen genieten.

J&M Contractors neemt alle schoonmaakaspecten van u over. Onze professionele medewerkers kuisen als deel van de voorbereiding, staan paraat tijdens het event, en verzorgen een piekfijne schoonmaak na afloop.

Wij kunnen binnen de 48 uur klaar staan met een team van professionele schoonmakers om uw evenement te ondersteunen. Wij werken aan correcte tarieven volgens de gewerkte uren. Bovendien profiteert u van de best practices die wij hebben geleerd in onze 20 jaar van schoonmaak voor evenementen.

Ons schoonmaakbedrijf heeft alle nodige ervaring en materiaal in huis voor een complete en grondige schoonmaak. J&M Contractors is prijsbewust, snel, flexibel en menselijk.

Wat is Event Cleaning bij J&M Contractors? 

Na de opbouw van het event, maken wij nog een laatste keer schoon. Zodat alles echt perfect is.

Tijdens het event houden wij permanentie. Want een ongelukje is gauw gebeurd. 

Wanneer het event is afgelopen, maakt ons team de locatie weer proper. Om een succesvol evenement af te sluiten in schoonheid.


Onze poetshulpen zijn professioneel, flexibel, zelfstandig, en hebben oog voor detail
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x