Over J&M Contractors

J&M Contractors werd  opgericht in april 2013. Het schoonmaakbedrijf spitst zich toe op het poetsen en onderhouden van professionele ruimtes zoals kantoren, winkels, scholen en bedrijven. We bekijken project per project en stippelen een persoonlijke aanpak voor u uit.


Ervaring

Zaakvoerders Jan en Mari hebben reeds heel wat ervaring in de sector. Naast J&M Contractors leiden ze ook Hands@Home, ook in Mechelen. Hands@Home biedt kwalitatieve poetshulp en een strijkservice aan particulieren (appartementsgebouwen en woningen) in het systeem van huishoudhulp met dienstencheques.

J&M Contractors is ontstaan uit een vraag van kmo’s en zelfstandige klanten van Hands@Home. Zij vroegen om ook hun professionele ruimtes te poetsen. Hands@Home kon helaas niet op het verzoek ingaan omdat schoonmaak en onderhoud bij bedrijven niet mogelijk is met dienstencheques.

J&M Contractors biedt hier het antwoord. Eenvoudige oplossingen waarmee we flexibel kunnen inspelen op de noden en wensen van zelfstandige klanten, kleine en middelgrote ondernemingen, en organisaties.Professioneel personeel

J&M Contractors  garandeert een grondige, professionele schoonmaak van uw winkel, school, kantoor of bedrijf. Daarom werken wij uitsluitend met vakkundig opgeleid personeel.

Ons team is professioneel, flexibel, zelfstandig en heeft oog voor detail. Bovendien geven wij regelmatig interne opleidingen en wordt er beroep gedaan op sectorale opleidingen. Zo blijft het personeel op de hoogte van nieuwe technieken en ergonomie.

Opdrachten worden bij voorkeur door een team van minstens 2 personen uitgevoerd. Is er iemand ziek of met vakantie? Dan is er toch steeds 1 vertrouwd persoon aanwezig.Onze poetshulpen zijn professioneel, flexibel, zelfstandig, en hebben oog voor detail{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x